V-Mix Pro

Sinds kort hebben we ook twee V-Mix sets in ons assortiment. Beiden in Pro uitgevoerd met mogelijkheid tot acht callers, twee recorders, acht inputs door Decklink Quad2 HD-SDI en alle randapparatuur. Gecombineerd met StreamDeck XL. Sets zijn los te huur inclusief bediening.

Binnenkort foto’s en ander materiaal ter info.

SONY PXW-FS7

Onze Sony PXW-FS7 set is compleet met 18-135mm kitlens, followfocus, compendium, mattebox, filters en Odyssey 7Q. Daarnaast een is er een electronische Metabones Canon adaptor die zorgt dat Canon lenzen gebruikt kunnen worden met bovendien één extra stop!

Elegant

De FS7 camerset is elegant en robuust afgewrkt door de Vocas Rig and Grip, houten followfocus, Mattebox met polarisatiefilter die zorgt dat spiegeling in ruiten kan worden vermeden, ook een extra ND en cheeseplate voor extra accesoires.

Odyssey 7Q

De Convergeant Odyssey 7Q 4K RAW recorder is een prima afkijk monitor, referentiemonitor, controlemonitor, waveformscope, focus assist en harddisk recorder. Apple pro-ress, DNG, 4K, 4K-RAW, 2K, 2K-RAW, UHD en HD. Daarnaast de mogelijkheid om in 2K tot 240 beeldjes per seconde op te nemen, topkwaliteit! In totaal 1TB SSD schijven in de recorder.