Cinema

Voor de mooie dingen die wat meer tijd en aandacht vergen is er een Sony PXW-FS7 camera in de collectie, volledig 4KRAW maar ook in te stellen als HD camera die prima compatible is met de PDW700 HD camera.

SONY PXW-FS7

Onze Sony PXW-FS7 set is compleet met 18-135mm kitlens, followfocus, compendium, mattebox, filters en Odyssey 7Q. Daarnaast een is er een electronische Metabones Canon adaptor die zorgt dat Canon lenzen gebruikt kunnen worden met bovendien één extra stop!

Elegant

De FS7 camerset is elegant en robuust afgewrkt door de Vocas Rig and Grip, houten followfocus, Mattebox met polarisatiefilter die zorgt dat spiegeling in ruiten kan worden vermeden, ook een extra ND en cheeseplate voor extra accesoires.

Odyssey 7Q

De Convergeant Odyssey 7Q 4K RAW recorder is een prima afkijk monitor, referentiemonitor, controlemonitor, waveformscope, focus assist en harddisk recorder. Apple pro-ress, DNG, 4K, 4K-RAW, 2K, 2K-RAW, UHD en HD. Daarnaast de mogelijkheid om in 2K tot 240 beeldjes per seconde op te nemen, topkwaliteit! In totaal 1TB SSD schijven in de recorder.